Skip to main content

You are here

نتایج اولیه افراد مجاز در آزمون استخدامی در پرتال استانداری قزوین منتشر شد

Error message

  • Warning: Creating default object from empty value in language_initialize() (line 499 of /home/ostanqznew/domains/ostan-qz.ir/public_html/includes/language.inc).
  • Warning: Creating default object from empty value in language_initialize() (line 499 of /home/ostanqznew/domains/ostan-qz.ir/public_html/includes/language.inc).
  • Warning: Creating default object from empty value in language_initialize() (line 499 of /home/ostanqznew/domains/ostan-qz.ir/public_html/includes/language.inc).

8 February, 2021 - 17:34 -- admin_ostan
مدیرکل امور اداری و مالی استانداری قزوین خبر داد:

نتایج اولیه افراد مجاز در آزمون استخدامی در پرتال استانداری قزوین منتشر شد

انتشار نتایج اولیه افراد مجاز در آزمون استخدامی در پرتال استانداری قزوین+ فهرست داوطلبان مجاز به ارائه مدارک ستاد استانداری قزوین

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری ،

کشاورز محمدیان مدیرکل اداری و مالی استانداری قزوین ضمن تبریک به افراد مجاز اعلام کرد پیرو اطلاعیه قبلی در خصوص انتشار نتایج آزمون کتبی و اعلام داوطلبین مجاز به منظور طی مراحل بعدی، اسامی افراد مذکوردر ذیل این خبر و در پایگاه اطلاع رسانی استانداری قزوین به آدرس www.ostan-qz.ir/azmoon درج گردیده است.

کشاورز محمدیان افزود: کلیه افراد ذکر شده در نتایج، می بایست از تاریخ 25/11/1399 از درب اصلی استانداری قزوین واقع میدان سرداران، ابتدای بلوار سردار شهید سلیمانی، بر اساس تابلوهای راهنما به محل دریافت و رسیدگی به مدارک مراجعه نمایند.

 

مدیرکل امور اداری و مالی استانداری قزوین گفت : در این بخش از فرایند، ضمن اطلاع رسانی به مجموعه مشمول و ذینفعان، کلیه مدارک براساس مندرجات آگهی از داوطلبان دریافت خواهد گردید.سپس اعتبار سنجی مدارک بر اساس مصادیق مورد اذعان و قوانین و مقررات صورت می پذیرد.

 

وی اضافه کرد: نتایج بررسی مدارک به منظور امتیاز بندی جدید و اعلام چند برابر ظرفیت جهت مصاحبه در سایت سازمان سنجش درج و ثبت خواهد گردید.

کشاورز محمدیان خاطر نشان کرد: استانداری قزوین دارای 30 سهمیه استخدامی می باشد.

مدیر کل امور اداری و مالی استانداری قزوین تاکید کرد: کلیه داوطلبان حتماً به وب سایت استانداری قزوین به منظور آگاهی از ادامه روند و اطلاعیه ها مراجعه مستمر داشته باشند و محل رسمی درج آگهی ها جهت اطلاع رسانی، وب سایت رسمی استانداری قزوین خواهد بود و مسولیت عدم پیگیری، بر عهده  داوطلبان خواهد بود. بدیهی است عدم مراجعه در موعد مقرر به مفهوم انصراف قطعی داوطلبان از ادامه فرایند استخدام خواهد بود.

کشاورز محمدیان اضافه کرد: چهار اقدام اصلی اطلاع رسانی، اخذ مدارک، اعتبار سنجی و ثبت اقدامات در سایت سازمان سنجش به عنوان محور گام اول است که بعد از اعلام قطعی نتایج از طرف سازمان سنجش فرآیند اعلام زمانبندی مصاحبه آغاز خواهد شد.

اسامی پذیرفته شدگان آزمون استخدامی.pdf

مدیرکل امور اداری و مالی بر مطالعه دقیق آگهی های مندرج در وب سایت استانداری قزوین تاکید نمود و اشاره کرد، تمامی مندرجات وبسایت رسمی  استانداری ملاک عمل خواهد بود لذا، دواطلبان، قبل از مراجعه، مندرجات انتشار یافته از مبادی مذکور را به دقت مطالعه نمایند و به منظور صیانت از سلامت و رعایت پروتکلها از مراجعه چند باره و خارج از زمانبندی پرهیز نمایند. 

 

آگهی  دعوت از داوطلبان پذیرفته شده مرحله اول هشتمین آزمون فراگیر استخدامی ستاد استانداری قزوین

   با توجه به اعلام نتایج اولیه(کتبی)هشتمین آزمون فراگیر استخدامی دستگاه های اجرایی کشورومجاز شدن   عده ای از داوطلبان برای راهیابی به مرحله بعد ، بدینوسیله از افراد بشرح جدول ذیل دعوت می شود که شخصاً جهت تحویل مدارک در روز و زمان تعیین شده و مکان مشخص شده مراجعه نمایند.

مشاهده نتایج

اسامی پذیرفته شدگان آزمون استخدامی.pdf

 

آدرس محل مراجعه داوطلبان :

قزوین – میدان سرداران – ابتدای بلوار شهید سردار سلیمانی- ساختمان استانداری قزوین

مدارک مورد نیاز (لطفاً مدارک داخل پوشه تحویل شود)

  1. ۳ قطعه عکس ۴*۳ تمام رخ پشت نویسی شده که در سال جاری گرفته شده باشد.
  2. اصل کارت ملی و تصویر پشت و روی آن؛
  3. اصل شناسنامه و تصویر از تمامی صفحات آن؛
  4. اصل مدرک تحصیلی (گواهینامه موقت یا دانشنامه) در مقطع تحصیلی پذیرفته شده در امتحان مشترک ممهور به مهر دانشگاه و تصویر آن؛
  5. اصل کارت پایان خدمت یا کارت معافیت دائم قانونی و تصویر آن(برای آقایان)؛
  6. اصل کارت شناسایی ایثارگری یا معرفی نامه از بنیاد شهید و امور ایثارگران و مراجع ذیصلاح (برای مشمولین سهمیه ایثارگران بر اساس بند ب صفحه ۱ دفترچه راهنمای ثبت‌نام امتحان مشترک دستگاه‌های اجرائی کشور)؛
  7. اصل مدارک و معرفی نامه از سازمان بهزیستی کشور(برای معلولین)؛
  8. ارایه مدارک و مستندات لازم از مراجع ذی ربط برای اصلاح حداکثر سن مقرر (براساس تبصره ۲ صفحه ۲ دفترچه راهنمای ثبت‌نام امتحان مشترک دستگاه‌های اجرائی کشور)؛
  9. ارایه مدرک مربوط به امتیاز حافظان قرآن (با امضای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس سازمان تبلیغات اسلامی)؛
  10. ارایه مدرک برای استفاده از اولویت بومی شهرستانی. (مطابقت اطلاعات شهرستان محل تولد مندرج در شناسنامه داوطلب با شهرستان مورد تقاضا، ارائه استشهاد محلی و سایر اطلاعات مندرج در اطلاعیه مورخ ۲۷/۰۷/۱۳۹۹ سازمان سنجش آموزش کشور)
  • استانداری قزوین می‌تواند حسب مورد نسبت به دریافت سایر مستندات مورد نیاز، اقدام لازم را به عمل آورد و داوطلبان لیست مدارک تحویلی خود را امضا و تحویل نمایند.

 

تذکرات مهم:

  1. تحویل مدارک از تاریخ ۲۵/۱۱/۱۳۹۹ شروع وافراد براساس تاریخ های معین شده پذیرش می‌شوند و این روند در تاریخ ۲۹/۱۱/۱۳۹۹ خاتمه می یابد . لذا عدم مراجعه وتحویل مدارک توسط داوطلب در مهلت مقرر به منزله انصراف قطعی از سایر مراحل استخدامی تلقی می‌گردد.
  2. برای افرادی که بنا به دلایل موجه در موعد مقرر مراجعه نکنند ویا برای اخذ گواهی های مورد نیاز از دستگاه های ذیربط نیاز به زمان بیشتری از ۲۹/۱۱/۱۳۹۹داشته باشند، فرصت محدودی که در وب سایت استانداری قزوین اطلاع رسانی خواهد شد، اعلام می‌گردد.
  3. مسئولیت ناشی از عدم رعایت دقیق ضوابط و شرایط اعلام‌شده در متن آگهی و یا ارائه مدارک به صورت ناقص در زمان بررسی مدارک، مصاحبه و گزینش بر عهده داوطلب خواهد بود و در هر مرحله از مراحل امتحان مشترک فراگیر، مسابقه و جذب، محرز شود داوطلب به ‌اشتباه یا به‌ عمد اطلاعات خلاف واقع داده و یا فاقد شرایط مندرج در آگهی است، از انجام مراحل بعدی محروم گردیده و در صورت صدور حکم استخدامی، حکم مزبور لغو و بلااثر می‌شود.
  4. از جمله مواردی که موجب حذف داوطلب می شودعبارتند از:

الف: عدم قرار گرفتن در محدوده سن قانونی اعلام شده
ب: عدم تطابق زمان صدور گواهی موقت تحصیلی یا مدرک دانشنامه با شرایط اعلام شده
ج: عدم تطابق تاریخ صدور کارت معافیت دائم و یا تاریخ پایان خدمت با شرایط اعلام شده
د: عدم ارائه مستندات مربوط به سهمیه معرفی شده

  1. از جمله مواردی که منجر به تغییر نمره داوطلب می‌شود و ممکن است منتج به تغییر وضعیت داوطلب گردد.
  2. عدم ارائه مستندات دال بر بومی بودن
  3. عدم ارائه مستندات دال بر حافظ قرآن بودن